Website vernieuwen:

Laat je succesvolle onderneming weer stralen met een nieuw design

Vernieuw je website, laat de uitstraling van je website kloppen met de kwaliteit van je onderneming.

Versterk de uitstraling van je bedrijf

Ben je klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen? Dan is het tijd om je website te vernieuwen en de uitstraling van je website te laten kloppen met de kwaliteit van je onderneming. Bij MyGoalMyPath begrijpen we dat een website meer is dan alleen een digitaal visitekaartje; het is de online uitstraling van je bedrijf.

Vernieuw je website

Vernieuw je website, laat de uitstraling van je website kloppen met de kwaliteit van je onderneming. Waarom is een website vernieuwen belangrijk? Het online landschap verandert voortdurend, en dat betekent dat jouw website moet meegroeien om concurrerend te blijven. Een verouderde website kan klanten afschrikken en de geloofwaardigheid van je onderneming aantasten. Daarom is het essentieel om je website up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de laatste webdesign- en gebruiksvriendelijkheidstrends.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Met het vernieuwen van je website bieden wij de volgende diensten aan om jouw website een frisse, moderne uitstraling te geven:


  • Responsive webdesign: Wij zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet op elk apparaat, of het nu een smartphone, tablet of desktop is.


  • SEO-optimalisatie: Wij zorgen voor een optimale vindbaarheid in zoekmachines door relevante zoekwoorden en effectieve SEO-technieken toe te passen.


  • Conversiegericht design: Onze ontwerpen zijn gericht op het stimuleren van conversies, zoals het genereren van leads, verkoop of aanmeldingen voor nieuwsbrieven.


  • Gebruiksvriendelijkheid: Wij zorgen ervoor dat jouw website eenvoudig te navigeren is en een naadloze gebruikerservaring biedt.


  • Aantrekkelijke content: Wij creëren pakkende en informatieve content die bezoekers aanspreekt en aanzet tot actie.  • Maatwerk: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften en doelstellingen van jouw onderneming.

Begin vandaag nog met het vernieuwen van jouw website

Ben je klaar om jouw onderneming te laten stralen met een fris, modern en succesvol webdesign? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Laat MyGoalMyPath jouw partner zijn in het realiseren van een website die de kwaliteit van je onderneming weerspiegelt.

Vernieuw je website

Klopt de uitstraling van je website met de kwaliteit van je onderneming?


Zij gingen je al voor

Nieuw
Oud

Praktijkopmaatgemaakt.nl

Lonneke Goedman

"...De grootste verandering is dat ik ontzorgt ben rondom de website. Er staat nu een hele mooie site, passend bij onze praktijk en ook getransformeerd van 2016 naar 2023! Hij ziet er professioneel en mooi uit en biedt informatie op een overzichtelijk aan.

Voor mij is het prettig dat ik mij kan richten op de bedrijfsvoering en inhoud en geen zorgen meer heb over website onderhoud..." 

Er staat nu een hele mooie site, passend bij onze praktijk!

Mijn website was verouderd en onoverzichtelijk

Voordat ik met Roeland samenwerkte, was mijn grootste uitdaging het onderhouden en up-to-date houden van de website. Dit kostte mij veel tijd en energie. Vaak moest ik lang zoeken naar hoe ik iets moest aanpassen. Tevens vond ik de website verouderd en onoverzichtelijk. Ik had moeite om dit zelf te veranderen of een goed concept te bedenken.


Ik merkte dat ik ervan baalde dat de website niet uitstraalde waar onze praktijk voor staat. Ik vond de site niet meer passend en maakte me zorgen dat dit een negatieve uitstraling zou hebben op de praktijk.


Van een verouderd ontwerp naar een modern en professioneel uiterlijk

Na de samenwerking met Roeland is er veel veranderd. De vormgeving en inhoud van de website sluiten nu perfect aan bij onze praktijk. Hij is getransformeerd van een verouderd ontwerp uit 2016 naar een modern en professioneel uiterlijk. De site is overzichtelijk en biedt de juiste informatie. De grootste verandering is dat ik volledig wordt ontzorgd. Dit is heel prettig. Hierdoor kan ik me nu volledig richten op de bedrijfsvoering en inhoud. Ik maak me niet meer druk over het onderhoud van de website.


Roeland begreep snel wat mijn wensen waren

De samenwerking verliep bijzonder prettig. Hij gaf uitstekend advies, dacht mee en kon zich inleven in mijn doelgroep. Roeland begreep snel wat mijn wensen waren, voelde dit goed aan, en kon ook als deze tussentijds veranderde er flexibel op inspelen. Ik vond het prettig dat hij mij in mijn rol liet als degene die de wensen aangaf, terwijl hij dit vertaalde naar de website.


Als psycholoog moet je je niet met je website bezig houden

Mijn advies aan andere psychologiepraktijken die twijfelen over een nieuwe website is: doen! Het aanpassen van je site geeft rust en bij Roeland hou je zelf de regie over wat je wilt uitstralen. Bovendien is het prettig om ondersteuning te krijgen bij het onderhouden van je website. Als psycholoog moet je je daar niet mee bezig houden. Ik ben heel tevreden met de samenwerking met hem en heel blij met het resultaat!


Nieuw
Oud

Dacampo.nl

Brigitte de Veld

Brigitte de Veld

“Ik ben erg blij met mijn nieuwe website gecreëerd door Roeland de Vos van MyGoalMyPath. Roeland heeft mijn diensten vakkundig vertaald in een heldere en informatieve website en heeft de website een nieuwe en frisse uitstraling gegeven. Dit geeft de klant een uitgebreid en duidelijk overzicht wat DaCampo te bieden heeft.”

Nieuw
Oud
treasure-u-after-redesign

Treasure-u.nl

Els van Veen

"Roeland heeft mij de afgelopen maanden enorm geholpen met online gezicht geven aan mijn bedrijf. Hij heeft in een relatief korte periode een moderne, krachtige en praktische website gemaakt. Roeland denkt vooral in termen van hoe je klanten het beste kunt benaderen en binden aan je website. Die man weet van online-mogelijkheden!"

Nieuw
Oud

TaalVermogen.nl

Annemarie from TaalVermogen.nl

Annemarie van der Tuijn

"Roeland heeft een goed werkende website gemaakt die perfect past bij mijn bedrijf TaalVermogen en bij mijn opdrachtgevers. Ik hou van hoe het eruit ziet en hij voegde veel creatieve details toe. Het was een plezier om met hem samen te werken vanwege zijn gedrevenheid en positieve instelling; hij neemt echt de tijd om erachter te komen wat je doelen en behoeften zijn."

Je website vernieuwen start met een goed gesprek

Boek je gratis consultatie in 3 stappen

01

Plan een gratis consultatie in

In 30 minuten bespreken we je behoefte.

02

Maak kennis

Bij MyGoalMyPath geloven we dat succesvolle samenwerkingen beginnen met een goed gesprek.

03

Krijg feedback over je website

Tijdens de videocall bespreken we de status van je website en je wensen.

Wil je met je website aan de slag gaan?

Plan een gratis 30 minuten consultatie in.