Aanbevelingen

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Bekijk hieronder de aanbevelingen van klanten.

Zij gingen je voor

"Ik werk sinds begin 2022 met Roeland samen in de ondersteuning van mijn website en andere applicaties. Wat ik erg waardeer in onze samenwerking is de manier waarop hij luistert, zich verdiept in mijn bedrijf en vervolgens teksten en layout ontwikkelt die ik wel bedoelde, maar nooit zelf had bedacht.

Roeland is altijd bereikbaar, schakelt snel, levert kwaliteit en is een hele vriendelijke en prettige sparringpartner. Hij bespaart me tijd door niet alleen te zorgen voor het onderhoud, focus en verbetering van mijn website, maar ook slimme oplossingen te bedenken voor website en andere platformen.

Daarnaast weten mijn ideale klanten mijn website steeds beter te vinden. Ik beveel Roeland warm aan als je op zoek bent naar iemand die goed de aansluiting weet te vinden met je bedrijf, vakinhoudelijk sterk en creatief is en ook nog heel prettig en betrouwbaar om mee te werken!"

Sandra Geelink

Sandra Geelink

"…De grootste verandering is dat ik ontzorgt ben rondom de website. Er staat nu een hele mooie site, passend bij onze praktijk en ook getransformeerd van 2016 naar 2023! Hij ziet er professioneel en mooi uit en biedt informatie op een overzichtelijk aan.

Voor mij is het prettig dat ik mij kan richten op de bedrijfsvoering en inhoud en geen zorgen meer heb over website onderhoud…” 

Lonneke Goedman

"Ik ben erg blij met mijn nieuwe website gecreëerd door Roeland de Vos van MyGoalMyPath. Roeland heeft mijn diensten vakkundig vertaald in een heldere en informatieve website en heeft de website een nieuwe en frisse uitstraling gegeven. Dit geeft de klant een uitgebreid en duidelijk overzicht wat DaCampo te bieden heeft."

Brigitte de Veld

Brigitte de Veld

"Het bijhouden en optimaliseren van mijn website kost tijd en waar ik de tijd niet voor had en de kennis omdat je als ondernemer andere prioriteiten hebt. Het frustreerde mij want het kostte tijd om het uit te zoeken en het dan bij te houden.


De manier waarop Roeland mij benaderde vond ik super fijn, hij had een video met meteen verbeterpunten. Ik dacht: wauw, wat een fijne benadering en ja dit is wat ik nodig heb. Want ik had al eerder ervaring met ondersteuning, maar dat was niet naar wens.


Roeland is heel erg flexibel, begrijpt echt wat dienstverlening inhoudt, denkt mee en super fijn om mee samen te werken. Ik hoef alleen maar aan te geven wat er moet gebeuren en het wordt gewoon in orde gemaakt.


Wat hij voor mij oppakt. Optimaliseren van mijn website, zorgen voor het onderhoud daarvan, ondersteunen bij overzetting naar andere hosting voor mijn website, bijhouden van pagina’s na aanleveren informatie en meedenken met nieuwe ontwikkelingen.


Kortom: Als je het belangrijk vindt dat je website er goed uitziet en goed functioneert, dan ben je bij Roeland aan het goede adres."

Naomi Appelhof

“Mijn site loopt lekker, ik heb geen omkijken meer naar, geen gedoe en kan mij richten op wat ik het liefste doe: mensen met problemen coachen!”

Liesbeth

Liesbeth van Breemen

"Wat was ik blij om iemand te vinden die voor mij de website van mijn bedrijf kon bouwen. Het was wennen in de eerste paar gesprekken. Roeland had kritische vragen en liet mij steeds goed nadenken over welk doel de site moest hebben. Daarnaast bevroeg hij mij ook over hoe ik mijn bedrijf wilde gaan leiden. Wat bied ik aan, welk probleem kan ik voor klanten oplossen en welke digitale uitstraling past daarbij?

Na de intake heb ik gekozen om met Roeland verder te gaan omdat hij ten eerste écht de juiste vragen stelde, heel duidelijk een structuur in de gesprekken bracht en het bouwen van de website in een logische volgorde uitwerkte.

Roeland zou ik omschrijven als vindingrijk, ervaren, theoretisch en praktisch onderlegt en heel bereikbaar. Hij kan in onze gesprekken alles realtime laten zien, denkt mee met mijn Social Media posts en past de website bij elke actie of verandering direct en passend aan.

Zoek je iemand die je bijstaat met raad en daad op een rustige en gefocuste manier, die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet? Die meedenkt, actief oplossingen aandraagt en echt begeleidt in dit proces? Dan ben je bij Roeland absoluut aan het juiste adres!"

Conny Schiere

"Roeland staat voor kwaliteit, transparantie, eerlijkheid en denkt mee met ons bedrijf! Een fijne partner!

Marc Routs

Marc Routs

"Roeland kwam uit het niets met een persoonlijk bericht in mijn mailbox. Ik dacht nog even: “Daar heb je weer iemand die ongevraagd zijn aanbod etaleert.” Maar hij had een aantal heel scherpe, persoonlijke en niet voor de hand liggende opmerkingen over (de werking van) mijn website.


Ik liet het mailtje voor wat het was, maar het bleef me wel bezighouden. Na ruim een week ontving ik nog een heel vriendelijk, persoonlijk bericht, niks pushen, gewoon nog één keer uitreiken met de mededeling dat dit zijn laatste bericht zou zijn mocht ik afzien van een contactmoment. Ik heb toen actie ondernomen.


Als zelfstandig ondernemer is die hele techniek en updaten van mijn website niet mijn grootste energiegever. Dus hulp was wel welkom.


In een heel kort en bondig kennismakingsgesprek, kon hij precies de vinger op de zere plek leggen en gaf ook meteen een aantal oplossingen.

Heel open en transparant deelde hij wat hij voor mij zou kunnen en willen betekenen. Vervolgens liet hij mij alle ruimte om na te denken of ik van zijn service gebruik wilde maken.

Hij bood me een proefperiode aan om te checken of het een langdurigere, gretige samenwerking zou kunnen worden.

Zijn eerlijkheid en efficiënte aanpak zorgt ervoor dat ik nu stap voor stap mijn online visitekaartje aanscherp.

Roeland geeft gevraagd en ongevraagd advies en is altijd helder in zijn communicatie.


Een verademing om iemand te hebben die zich met passie en plezier bezighoudt met mijn website en online presentatie. Ik kan je van harte aanbevelen om Roeland eens een blik te laten werpen op waar voor jou nog kansen liggen op het world wide web."

Ingrid Bijlmakers

Ingrid Bijlmakers

"Roeland suggereerde verfrissende verbeteringen voor mijn websites. Hij combineerde de kracht van de buitenstaander met de kracht van de vakman. Roeland is een prettig persoon om mee samen te werken; aanbevolen!"

Hans FontijnHans Fontijn

Hans Fontijn

"Tussen de online marketeers die mij berichtjes stuurden, viel de benadering van Roeland op. Hij had een filmpje gemaakt waarin hij liet zien hoe mijn website verbeterd zou kunnen worden. Het waren precies de punten waar ik me al langer aan ergerde, maar niet wist waar ik zou beginnen. Sindsdien heb ik een prettige samenwerking met Roeland."

Ingrid Vossen

"Roeland heeft mij de afgelopen maanden enorm geholpen met online gezicht geven aan mijn bedrijf. Hij heeft in een relatief korte periode een moderne, krachtige en praktische website gemaakt. Roeland denkt vooral in termen van hoe je klanten het beste kunt benaderen en binden aan je website. Die man weet van online-mogelijkheden!"

Els van Veen

Els van Veen

"Roeland heeft een goed functionerende website gemaakt die perfect past bij mijn bedrijf en mijn klanten. Ik vind het er prachtig uitzien en hij heeft veel creatieve accenten aangebracht. Het was een plezier om met hem te werken vanwege zijn gedrevenheid en positieve instelling; hij neemt echt de tijd om erachter te komen wat je doelen en behoeften zijn."

Annemarie

Annemarie van der Tuijn

"Het is een plezier om met Roeland te werken. Hij luistert heel goed en reageert met inzichtelijke en to the point suggesties. Dit heeft geresulteerd in een prachtige website, waarop veel van mijn klanten met enthousiasme hebben gereageerd."

Willem de Wit

“Ik had in het verleden mensen ingehuurd om te helpen met mijn WordPress-website, en eerlijk gezegd, het werd een hoop werk. Ik moest manager worden en veel van de veranderingen duurden twee of drie keer om goed te krijgen.


Roeland inhuren was absoluut het beste wat ik in jaren voor mijn website heb gedaan! Hij wist intuïtief waar ik naar op zoek was, deed het werk effectief en efficiënt en had veel aanvullende suggesties die mijn website echt naar een hoger niveau konden tillen met een strakker uiterlijk, consistent ontwerp op verschillende apparaten en snellere laadtijden. Ik raad ten zeerste aan om met Roeland samen te werken voor alles wat met WordPress te maken heeft.”

Paul

"Roeland helpt mij zo nu en dan met technische issues waarvan je denkt: dit komt nooit meer goed. De momenten waarop je denkt,....hoe gaat dit ooit nog goed komen, ik ben alles kwijt,.....ik blijf wakker de hele nacht in de hoop dat het misschien vanzelf goed komt. Die momenten heb ik al vaak gehad. En steeds weet Roeland in alle rust, zonder paniek te zaaien, het probleem te fiksen. Hoe, zou ik echt niet weten maar hij doet het keer op keer. Zeker aan te raden om zijn diensten te gebruiken. Reageert altijd snel op vragen, en is zeer betrouwbaar."

Jan-Joris van de Riet

"Voor mijn vrijwilligerswerk als ICT recruitment consultant bij Voedselbanken Nederland kwam ik in eerste instantie in contact met Roeland. Daarna kwamen we ook al snel in gesprek over mijn eigen website. Deze heeft Roeland helemaal in een nieuw jasje gestoken.

Wat ik prettig vind in de samenwerking met Roeland is dat hij echt met je mee denkt en kijkt naar wat je nodig hebt, wat de functie is van jouw website en hoe die uit straalt wat jij uit wilt stralen. Hij stelt hiervoor goede vragen en denkt met je mee. Daarnaast is hij heel enthousiast en is hij goed in zijn werk. Hij doet steeds net een beetje extra dan wat je in eerste instantie verwacht."

Irene Keur

"Roeland heeft me geholpen bij het versnellen van m'n site. Hij ging doelgericht en stapsgewijs aan de slag. Binnen 4 dagen na het eerste contact lag het eerste resultaat er. En na mijn akkoord heeft hij de puntjes op de i gezet en was de laadtijd van mijn site aanzienlijk sneller. Roeland is een man van zijn woord."

Debbie van Staal

Debbie van Steenpaal

"Roeland komt afspraken na en is deskundig. Hij denkt mee over verbeteringen en geeft proactief tips. Daarnaast werkt en communiceert hij snel, iets wat ik erg prettig vind."

Carla Gillemans

"Roeland weet waar hij het over heeft en is snel met oplossingen. Zijn technische kennis van WordPress en alle plugins die er zijn, is super! Mijn site is er een stuk sneller door geworden!"

Hanneke Zumker

Hanneke Zumker

En nog vele anderen

Waar kan ik je mee helpen?

Boek een videocall of bekijk mijn diensten