Verbeter je WordPress-website met mijn GRATIS gepersonaliseerde videoreview

Ontvang een gepersonaliseerde video met waardevolle tips om jouw WordPress-website naar een hoger niveau te tillen. Krijg objectief advies over wat je kunt verbeteren aan je website.

Vraag een gratis website review aan

Ontvang een persoonlijke video in 5 werkdagen

Bekijk de video en ontvang de tips

Na de video nodig ik je graag uit voor een gesprek om te horen hoe ik jou kan helpen.

Krijg feedback op je website

Als ondernemer begrijp ik dat je tijd kostbaar is en dat het onderhouden van je website soms onderaan je prioriteitenlijst terechtkomt. Daarom help ik je graag het meeste uit je WordPress-website te halen.

Gepersonaliseerde video van een expert

Stel je voor dat een expert in WordPress jouw website persoonlijk analyseert en je laat zien hoe je deze kunt verbeteren. Dat is precies wat ik aanbied met de gratis gepersonaliseerde video!

Ontvang inzichten en tips voor jouw website

In deze video:

  1. Analyseer ik jouw huidige website en identificeer de sterke en zwakke punten.
  2. Geef ik je waardevolle tips om je website te optimaliseren
  3. Vertel je hoe je de gebruiksvriendelijkheid en algehele prestaties van je site kunt verbeteren.

Doe-het-zelf of laat mij je helpen

En het beste van alles? Je kunt al deze tips en aanbevelingen zelf implementeren, of je kunt mij inschakelen om het werk voor je te doen.

Dit is jouw kans om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en het meeste uit je online aanwezigheid te halen.

Klik op de onderstaande knop om je GRATIS gepersonaliseerde video aan te vragen.

Bespaar tijd en laat jouw website analyseren op verbeterpunten

Roeland de Vos

Je recensent:

Roeland de Vos

Eigenaar MyGoalMyPath

Zij gingen je al voor

“Roeland suggereerde verfrissende verbeteringen voor mijn websites.

Hij combineerde de kracht van de buitenstaander met de kracht van de vakman. Roeland is een prettig persoon om mee samen te werken; aanbevolen!”

Hans FontijnHans Fontijn

Hans Fontijn

"Het bijhouden en optimaliseren van mijn website kost tijd en waar ik de tijd niet voor had en de kennis omdat je als ondernemer andere prioriteiten hebt. Het frustreerde mij want het kostte tijd om het uit te zoeken en het dan bij te houden.


De manier waarop Roeland mij benaderde vond ik super fijn, hij had een video met meteen verbeterpunten. Ik dacht: wauw, wat een fijne benadering en ja dit is wat ik nodig heb. Want ik had al eerder ervaring met ondersteuning, maar dat was niet naar wens.


Roeland is heel erg flexibel, begrijpt echt wat dienstverlening inhoudt, denkt mee en super fijn om mee samen te werken. Ik hoef alleen maar aan te geven wat er moet gebeuren en het wordt gewoon in orde gemaakt.


Wat hij voor mij oppakt. Optimaliseren van mijn website, zorgen voor het onderhoud daarvan, ondersteunen bij overzetting naar andere hosting voor mijn website, bijhouden van pagina’s na aanleveren informatie en meedenken met nieuwe ontwikkelingen.


Kortom: Als je het belangrijk vindt dat je website er goed uitziet en goed functioneert, dan ben je bij Roeland aan het goede adres.“

Naomi Appelhof

"Roeland heeft een filmpje gemaakt waarin hij liet zien hoe mijn website verbeterd zou kunnen worden. Het waren precies de punten waar ik me al langer aan ergerde, maar niet wist waar ik zou beginnen. Sindsdien heb ik een prettige samenwerking met Roeland.”

Ingrid Vossen

Ontvang tips en verbeter je website

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om je WordPress website te optimaliseren. Vraag vandaag nog je gratis gepersonaliseerde video aan!

Video request NL - actief