Ontdek de verborgen kansen van je website

Zit je soms te staren naar je WordPress website en vraag je je af: "Hoe kan dit beter?' Je staat er niet alleen voor! Ik help je graag op een unieke manier: Ontvang een gratis video waarin ik jouw website review en je waardevolle tips geef.

Slechts 8 gratis reviews beschikbaar per maand.

Een man in een zwart shirt glimlachend voor een oranje cirkel.

Vraag je gratis

website videoreview aan

Binnen 5 werkdagen

ontvang je de review in je inbox

Je krijgt tips hoe je

je website verbetert


Ontvang praktische tips

Hoe ervaart een bezoeker jouw website? Wat kan er verbeterd worden? In een video van ongeveer 10 minuten, die ik speciaal voor jou maak, neem ik je mee door jouw website. Je ontvangt per pagina praktische tips om je website te optimaliseren. Je maakt tegelijkertijd kennis met mij en mijn unieke kijk op websites. Wie weet is het de start van een mooie samenwerking.

Ontdek het potentieel van je website

Vul het formulier in om je gratis websitereview aan te vragen. Binnen 5 werkdagen ontvang je de review in je inbox. Bekijk het wanneer het je uitkomt. Daarna is de keuze aan jou: pak je het zelf op of schakel je mij in.

Er zijn elke maand slechts 8 gratis website reviews beschikbaar.

Zij gingen je al voor

"Hoe fantastisch is het om specifieke verbeterpunten aangereikt te krijgen, zodat je op een stevige basis verder kunt bouwen. Roeland heeft dit destijds op een subtiele en bescheiden manier voor mij gedaan, voortbouwend op de sterke punten die mijn website al had. Zijn benadering was verre van opdringerig; het was juist enorm ondersteunend en behulpzaam.


Zijn persoonlijke en respectvolle aanpak was bijzonder prettig en kwam echt goed bij mij binnen. Hij gaf waardevolle inzichten en verbeteringen. Het werd de start van een mooie samenwerking. Mijn advies? Maak er zeker gebruik van als je de kans krijgt."

Marc Routs

Marc Routs

"...De manier waarop Roeland mij benaderde vond ik super fijn, hij had een video met meteen verbeterpunten. Ik dacht: wauw, wat een fijne benadering en ja dit is wat ik nodig heb. Want ik had al eerder ervaring met ondersteuning, maar dat was niet naar wens.


Roeland is heel erg flexibel, begrijpt echt wat dienstverlening inhoudt, denkt mee en super fijn om mee samen te werken..."

Naomi Appelhof

"...Ik beveel Roeland warm aan als je op zoek bent naar iemand die goed de aansluiting weet te vinden met je bedrijf, vakinhoudelijk sterk en creatief is en ook nog heel prettig en betrouwbaar om mee te werken!"

Sandra Geelink

Sandra Geelink

“..Een verademing om iemand te hebben die zich met passie en plezier bezighoudt met mijn website en online presentatie. Ik kan je van harte aanbevelen om Roeland eens een blik te laten werpen op waar voor jou nog kansen liggen op het world wide web."

Ingrid Bijlmakers

Ingrid Bijlmakers

Vraag je gratis website review aan

Maximaal één review per website

Video request NL - actief