Verbeter je WordPress-website met mijn GRATIS gepersonaliseerde videoreview

Ontvang een gepersonaliseerde video met waardevolle tips om jouw WordPress-website naar een hoger niveau te tillen. Exclusief voor drukke, succesvolle ondernemers die hun online aanwezigheid willen versterken en groeien!

Vraag een gratis website review aan

Ontvang een persoonlijke video in 5 werkdagen

Bekijk de video en ontvang de tips

Na de video nodig ik je graag uit voor een gesprek om te horen hoe ik jou kan helpen.

Krijg feedback op je website

Ben je een drukke, succesvolle ondernemer die altijd op zoek is naar manieren om je bedrijf te laten groeien en je website te optimaliseren? Dan heb ik een speciaal aanbod voor jou!

Als ondernemer begrijp ik dat je tijd kostbaar is en dat het onderhouden van je website soms onderaan je prioriteitenlijst terechtkomt. Daarom heb ik een uniek en GRATIS aanbod gecreëerd om je te helpen het meeste uit je WordPress-website te halen.

Gepersonaliseerde video van een expert

Stel je voor dat een expert in WordPress en online marketing jouw website persoonlijk analyseert en je laat zien hoe je deze kunt verbeteren. Dat is precies wat ik aanbied met de gratis gepersonaliseerde video!

Ontvang inzichten en tips voor jouw website

In deze video:

  1. Analyseer ik jouw huidige website en identificeer de sterke en zwakke punten.
  2. Geef ik je waardevolle tips en strategieën om je website te optimaliseren en je conversies te verhogen.
  3. Vertel je hoe je de gebruiksvriendelijkheid en algehele prestaties van je site kunt verbeteren.

Doe-het-zelf of laat mij je helpen

En het beste van alles? Je kunt al deze tips en aanbevelingen zelf implementeren, of je kunt mij inschakelen om het werk voor je te doen.

Dit is jouw kans om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en het meeste uit je online aanwezigheid te halen. Maar wees snel, want dit aanbod is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar!

Klik op de onderstaande knop om je GRATIS gepersonaliseerde video aan te vragen en ontdek hoe je jouw WordPress-website kunt transformeren tot een krachtige marketingtool!

Bespaar tijd en laat jouw website analyseren op verbeterpunten

Roeland de Vos

Je recensent:

Roeland de Vos

Eigenaar MyGoalMyPath

Zij gingen je al voor

“Roeland suggereerde verfrissende verbeteringen voor mijn websites.

Hij combineerde de kracht van de buitenstaander met de kracht van de vakman. Roeland is een prettig persoon om mee samen te werken; aanbevolen!”

Hans FontijnHans Fontijn

Hans Fontijn

“Roeland kwam uit het niets met een persoonlijk bericht in mijn mailbox. Ik dacht nog even: “Daar heb je weer iemand die ongevraagd zijn aanbod etaleert.” Maar hij had een aantal heel scherpe, persoonlijke en niet voor de hand liggende opmerkingen over (de werking van) mijn website.


Ik liet het mailtje voor wat het was, maar het bleef me wel bezighouden. Na ruim een week ontving ik nog een heel vriendelijk, persoonlijk bericht, niks pushen, gewoon nog één keer uitreiken met de mededeling dat dit zijn laatste bericht zou zijn mocht ik afzien van een contactmoment. Ik heb toen actie ondernomen.


Als zelfstandig ondernemer is die hele techniek en updaten van mijn website niet mijn grootste energiegever. Dus hulp was wel welkom.


In een heel kort en bondig kennismakingsgesprek, kon hij precies de vinger op de zere plek leggen en gaf ook meteen een aantal oplossingen.


Heel open en transparant deelde hij wat hij voor mij zou kunnen en willen betekenen. Vervolgens liet hij mij alle ruimte om na te denken of ik van zijn service gebruik wilde maken. Hij bood me een proefperiode aan om te checken of het een langdurigere, gretige samenwerking zou kunnen worden.


Zijn eerlijkheid en efficiënte aanpak zorgt ervoor dat ik nu stap voor stap mijn online visitekaartje aanscherp. Roeland geeft gevraagd en ongevraagd advies en is altijd helder in zijn communicatie.


Een verademing om iemand te hebben die zich met passie en plezier bezighoudt met mijn website en online presentatie. Ik kan je van harte aanbevelen om Roeland eens een blik te laten werpen op waar voor jou nog kansen liggen op het world wide web.”

Ingrid Bijlmakers

Ingrid Bijlmakers

“Het bijhouden en optimaliseren van mijn website kost tijd en waar ik de tijd niet voor had en de kennis omdat je als ondernemer andere prioriteiten hebt. Het frustreerde mij want het kostte tijd om het uit te zoeken en het dan bij te houden.


De manier waarop Roeland mij benaderde vond ik super fijn, hij had een video met meteen verbeterpunten. Ik dacht: wauw, wat een fijne benadering en ja dit is wat ik nodig heb. Want ik had al eerder ervaring met ondersteuning, maar dat was niet naar wens.


Roeland is heel erg flexibel, begrijpt echt wat dienstverlening inhoudt, denkt mee en super fijn om mee samen te werken. Ik hoef alleen maar aan te geven wat er moet gebeuren en het wordt gewoon in orde gemaakt.


Wat hij voor mij oppakt. Optimaliseren van mijn website, zorgen voor het onderhoud daarvan, ondersteunen bij overzetting naar andere hosting voor mijn website, bijhouden van pagina’s na aanleveren informatie en meedenken met nieuwe ontwikkelingen.


Kortom: Als je het belangrijk vindt dat je website er goed uitziet en goed functioneert, dan ben je bij Roeland aan het goede adres.“

Naomi Appelhof

“Roeland heeft een filmpje gemaakt waarin hij liet zien hoe mijn website verbeterd zou kunnen worden. Het waren precies de punten waar ik me al langer aan ergerde, maar niet wist waar ik zou beginnen. Sindsdien heb ik een prettige samenwerking met Roeland.”

Ingrid Vossen

Ontvang tips en verbeter je website

Waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om je website te optimaliseren en je bedrijf te laten groeien. Vraag vandaag nog je gratis gepersonaliseerde video aan!

Video request NL - actief