Tools

Wat ik gebruik om overal productief te kunnen werken.

Filter het achtergrondgeluid met Krisp

Een AI-aangedreven app, voor Windows en Mac, die achtergrondgeluid en echo’s verwijdert tijdens online vergaderingen. Werk vanuit huis of co-working spaces zonder je zorgen te maken over achtergrondgeluiden tijdens gesprekken. Ik gebruik dit bij al mijn videogesprekken.

Maak het eenvoudig voor je klanten om met je in contact te komen met Vectera

Geweldige meetings met klanten beginnen met Vectera. Met Vectera beschik je over online vergaderruimtes die passen bij jouw merk. Maak het klanten gemakkelijk om een afspraak met je te plannen en samen te werken. Elke oproep is versleuteld. Het werkt op elk apparaat zonder software te downloaden. Ik gebruik het bij elk videogesprek.

Vectera
Nexstand

Zorg voor een goede houding tijdens het werken met Nextstand

Deze inklapbare laptopstandaard brengt je scherm op ooghoogte. De Nextstand is lichtgewicht en past in elke rugtas of laptoptas. Zo kunt je comfortabel werken waar je ook bent. Mijn nek en rug is blij met deze aankoop. Het verbetert echt je houding.

Hou je internet veilig met VPN Express

Blijf veilig op elk Wi-Fi-netwerk. Een VPN versleutelt je internetverbinding om je communicatie te beschermen, zelfs over onbeveiligde netwerken. VPN Express is gemakkelijk te gebruiken en snel. Ik gebruik het op mijn laptop en mijn mobiel.

Stay safe with a vpn

Deze pagina bevat affiliate links. Wanneer je op een affiliate link klikt en een aankoop doet via deze link dan ontvang ik een commissie. De prijzen zijn hetzelfde als je de aankoop doet zonder affiliate link.