MyGoalMyPath logo

Wil je tips voor je WordPress website ontvangen?

Graag maak ik gratis een korte video voor je waarin ik je laat zien wat je kunt doen aan je website, zodat meer bezoekers klanten worden. Je kunt deze tips zelf toepassen of door mij laten uitvoeren.

0:00
0:00
Al meer dan 0 ondernemers

geholpen met persoonlijke website tips

Zij gingen je voor

“Roeland suggereerde verfrissende verbeteringen voor mijn websites (hansfontijn.nl en hansfontijntekst.nl). Hij combineerde de kracht van de buitenstaander met de kracht van de vakman. Roeland is een prettig persoon om mee samen te werken; aanbevolen!”

Hans FontijnHans Fontijn
Hans Fontijn

“Tussen de online marketeers die mij berichtjes stuurden, viel de benadering van Roeland op. Hij had een filmpje gemaakt waarin hij liet zien hoe mijn website verbeterd zou kunnen worden. Het waren precies de punten waar ik me al langer aan ergerde, maar niet wist waar ik zou beginnen. Sindsdien heb ik een prettige samenwerking met Roeland.”

Ingrid Vossen

Benieuwd hoe een video met tips eruitziet?

Ik ga door je website heen en geef tips ter verbetering.

Onderstaande video heb ik voor Els gemaakt:

0:00
0:00

Na deze video ging ik voor Els aan de slag

Het resultaat een website met een moderne uitstraling en een online boekingssysteem.

Bekijk het verschil:

Het resultaat
Hoe het was

“Roeland heeft mij de afgelopen maanden enorm geholpen met online gezicht geven aan mijn bedrijf. Hij heeft in een relatief korte periode een moderne, krachtige en praktische website gemaakt. Roeland denkt vooral in termen van hoe je klanten het beste kunt benaderen en binden aan je website. Die man weet van online-mogelijkheden!”

Els van Veen
Els van Veen

Wil jij ook weten wat je kunt verbeteren aan je website?

Vraag je gratis video aan

Video request NL

© MyGoalMyPath